IT | EN | DE | RU | HR | SL
   
   
   
   
   
KARAKTERISTIKE

Vila se sastoji od tri kata, pet spava─çih soba i tri kupaonice.

U prizemlju se nalaze glavna kuhinja, prostrana blagovaonica, otmjen dnevni boravak s mramornim kaminom, još jedna blagovaonica sa pogledom na vrt, radna soba/dnevni boravak i kupaonica.

Na prvom se katu nalazi pet spava─çih soba od kojih jedna bra─Źna, dvije kupaonice, dva balkona i prostrani prostori za garderobu.

U podzemnoj eta┼żi smje┼íteni su prostor za pranje rublja, gla─Źaonica, mala kuhinjica, ostava i smo─Źnica.

Skrivena, iza stoljetnog bijelog kamenog (bunja) zida vile, izme─Ĺu prizemlja i podruma, smje┼íten je veli─Źanstven vinski podrum ─Źija je temperatura savr┼íena za o─Źuvanje velikog broja boca cijenjenih vina.

Cjelokupna površina kuće iznosi cca 390 m².

Na vi┼íe od 2 300 m┬▓ prote┼że se predivan vrt, izme─Ĺu veli─Źanstvenih divljih kestena, stoljetnih hrastova i veoma rijetke ─Źileanske araukarije. Bujna glicinija i golema lipa svojim opojnim mirisom i nje┼żnim bojama uljep┼íavaju i veselo o┼żivljuju proljetne i ljetne ve─Źeri, dok se u hladu borova nalazi bo─çali┼íte za trenutke razonode i povremenog dru┼żenja s prijateljima. Malo ni┼że, zemlji┼íte se blago spu┼íta niz kamene stijene krasa, stvaraju─çi povr┼íinu u obliku pravokutnika dimenzija 20 puta 10 metara, koji je ve─ç bio namijenjen za odbojka┼íko igrali┼íte, no idealan i za izgradnju bazena.

Dva odvojena prilaza omogu─çuju ulaz automobila u posjed.

Zemlji┼íte vile, ┼íto obuhva─ça i gra─Ĺevinsku parcelu od cca 1 000 m┬▓, mo┼że se razdijeliti i odvojeno prodati.- foto galerija | nacrti