IT | EN | DE | RU | HR | SL
   
   
   
   
   
ZNAČILNOSTI

Vila je razporejena na treh etažah in razpolaga poleg dnevnih in servisnih prostorov s petimi spalnimi sobami in tremi kopalnicami.

V pritličju so nameščeni glavna kuhinja z jedilnico, elegantna dnevna soba z odprtim kaminom okvirjenim z marmornatim portalom, druga jedilnica v verandi z lepim pogledom na park in še dodatni dnevni prostro/študij ter hodnik in kopalnica.

V prvem nadstropju je pet spalnih sob, med katerimi je ena večja zakonska, dve kopalnici, dva balkona in prostori za garderobe.

V spodnji, na pol kletni etaži, se nahaja prostorna pralnica/likalnica, manjša pomožna kuhinja in drugi servisni prostori za ozimnico, razne shrambe in kotlovnica.

Pod glavno dnevno etažo, za debelimi stoletnimi zidovi iz kraškega kamna, se skriva enkratna vinska klet , ki obdrži stalno temperaturo čez celo leto in ustvarja tako idealne pogoje za hranjenje vrhunskih vstekljeničenih vin.

Skupna površina prostorov v vili znaša približno 390 m².

Krasen park, ki obdaja vilo v velikosti 2.300 m² krasijo mogočni stoletni hrasti, kostanji, lipe ter črni bori in redka čilska araucaria. Opojni duh bohotne glicinije in mogočne lipe vzbujajo občutke in enkratno počutje v pomladanskih in poletnih večerih. V senci številnih borov je nameščeno tudi igrišče za balinanje, klasični element gosposkih hiš v okolici Trsta.

Malo nižje, okraj rahlega navzdola, ki ga karakterizirajo lepe kraške skale, se razprostira dno dolinice, že večkrat uporabljeno kot domače igrišče odbojke, je kot nalašč najbolj primeren prostor za eventuelno namestitev bazena.

Dva različna dostopa iz javne ulice omogočata dovoz avtomobilov do notranjih parkirišč.

Del posestva, kakih 1000m² se z lahkoto loči od celote in proda ločeno kot zazidljivo zemljišče.
- foto galerija | tlorisi